Sunday, March 25, 2012

ADUN Kota Damansara taja kos rawatan anai-anai di Sekolah Tamil RRIM Sg. Buloh

  Anonyme       Sunday, March 25, 2012
  • 25 February 2012, Sepertimana yang dijanjikan oleh ADUN Kota Damansara , Dr.Mohd Nasir Hashim , beliau telah menaja sepenuhnya kos rawatan anai-anai di Sekolah Tamil RRIM Sg. Buloh.
  • Berikutnya kerja oleh syarikat rawatan telah dimulakan pada 25hb.Februari , 2012 . Kerja selama dua hari ini akan dijalankan dengan mengorek lubang dilokasi-lokasi tertentu dan menyalurkan bahan kimia demi mencegah amcaman anai -anai.
  • Sekolah Tamil yang sudah berusia 80 tahun ini , berada dalam keadaan yang agak serius serangan anai-anai. 
  • Syarikat tersebut juga memberikan jaminan 5 tahun kepada rawatan ini dan lawatan tahunan akan dibuat untuk penyelengaraan susulan.
  • Apabila berita keadaan sekolah ini terpapar melalui email dari pejabat ADUN , maka sebuah syarikat juga telah menunjukkan minat untuk menyumbangkan kearah memperbaiki keadaan bangunan dan infra sekolah ini.
  • Moga segala bantuan dari Pejabat ADUN dan pihak korporat dapat menjamin keselamatan dan keselesaan para pelajar SRJK Tamil RRIM , Sg Buloh.
  • Sumber[Iklan:] [ "PestSciences menyediakan khidmat 'Pest Control' secara profesional bagi mengawal masalah serangga dan makhluk perosak anda. PestSciences juga menyediakan khidmat pemeriksaan anai-anai (Termite Inspection) secara percuma untuk premis anda. Hubungi 019-226 0807 bagi mendapatkan khidmat nasihat percuma atau email ke info@pestsciences.com " ] [PestSciences provide profesional pest control services to get rid of your Termites, Cockroaches, Ants, Rats, Mosquitoes, Bedbugs and other pests problem from your premises. Call 019-2260807 to get rid of your pest problems or email us at info@pestsciences.com]
logoblog

Terima Kasih kerana membaca, ADUN Kota Damansara taja kos rawatan anai-anai di Sekolah Tamil RRIM Sg. Buloh

Previous
« Prev Post

No comments:

Post a Comment